aktuális kínálatunk

ÜDVÖZLÜNK!

Köszöntünk webáruházunkban, ahol különböző lakásdekorációs termékeket vásárolhatsz meg. A kínálat különböző saját készítésű és nem saját készítésű termékekből áll. Folyamatosan törekszünk az egyediségre, tehát arra, hogy olyan termékeket tegyünk elérhetővé Számotokra, amelyeket máshol nem találhattok meg.

Reméljük Te is találsz legalább egy számodra kedves és lakásodhoz / házadhoz legjobban illő dekorációt nálunk! 🙂

SZÁLLÍTÁS

A szállítás miatt ne aggódj! Mindent alaposan becsomagolunk, rögzítünk a csomagoláson belül azért, hogy bármit rendelsz is, sértetlenül érkezzen meg hozzád, a lehető leggyorsabban. Kétféle szállítási mód érhető el: házhozszállítás futárszolgálattal és csomagpontra történő kézbesítés. Mindkét esetben a GLS-el vagyunk partnerségben. Fontos még, hogy minél nagyobb értékben rendelsz, annál olcsóbb a szállítás, 10.000 Ft feletti megrendeléseket pedig minden esetben ingyen kiszállítunk.  A szállítással kapcsolatban további információkat a “Szállítás” menüpont alatt találsz.

Saját készítésű termékek

Nagy hangsúlyt fektetünk a minél nagyobb és változatosabb kínálat kialakítására a saját készítésű termékek esetében. Egyik fő célunk, hogy mindenki – akármilyen színeket, stílust kedveljen is – találjon kedvére való díszeket, dekorációs elemeket. Másik – nem kevésbé fontos – szempont a termékek elkészítésénél a lehető legmagasabb minőség, mind a felhasznált alapanyagok, mind a kompozíciók elkészítését illetőleg.

A kínálatot folyamatosan, szezonról-szezonra bővítjük és mindig az aktuális időszakhoz igazítjuk. Az alapanyagok elérhetőségétől függően vannak olyan termékeink, amelyek csak a szezonjukban rendelhetőek. Vannak azonban alapvetően 1-1 szezonba illő termékek (uralkodó szín, díszítés miatt), amelyek egész év folyamán megvásárolhatóak. Jelenlegi saját készítésű termékeink kínálatát a Tavaszi ajtódíszek teszik ki.

Ami a stílusunkat illeti, szeretjük az egyszerűen szép dolgokat. Közel áll még hozzánk a természetesség is, sok termékünk – még ha nem csak természetes alapanyagokból áll is – összességében természetes hatást kelt. Jellemzően nem vagyunk oda a csicsáért, de ez nem azt jelenti, hogy nem vállaljuk be például vadabb, élénkebb színű dekorációs termékek elkészítését. A kínálat mindennél jobban bemutatja, hogy milyenek is vagyunk mi, mit jelent számunka a szépség, amikor lakásdekorációról van szó.

A továbbiakban nem csak ajtódíszeket, hanem a különböző szezonokra jellemző asztal és egyéb díszeket is fogunk készíteni. Sőt, már folyamatban van egy DIY (“Csináld magad”) termékpaletta kifejlesztése is, amivel azok kedvében akarunk járni, akik saját maguk szeretnek szép dolgokat alkotni.

További termékek

A saját készítésű díszeken túl forgalmazunk egyéb, nem általunk készített lakásdekorációs elemeket, kiegészítőket is. Ezt a termékpalettát is folyamatosan bővítjük. Jelenleg a következő kategóriákon belül nézelődhettek:

  • fali kulcstartók
  • teásdobozok
  • asztali és fali képkeretek
  • faliórák
  • képkeretes faliórák
  • limonádés kiegészítők (tartály, bögrék)
  • ékszertartók
  • ragasztópisztolyok
  • ragasztórudak

Az egyéb termékek esetében célunk a minél egyedibb kínálat kialakítása, annak érdekében, hogy olyan terméket találj nálunk, amelyeket máshol nem lelsz fel.